De woningen

De patiowoningen

Een huis dat meegroeit met je leven

De acht geschakelde patiowoningen zijn uniek in Middelburg, en zeer geschikt voor actieve senioren of gezinnen met oudere kinderen. Deze woningen bestaan uit twee bouwlagen en zijn levensloopbestendig. Slapen kan zowel op de verdieping als op de begane grond, en met twee badkamers biedt de indeling alle flexibiliteit om mee te bewegen met een volgende levensfase. De extra ruimte beneden kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt als woon-werkruimte, en eventueel pas later als slaapkamer. Aangrenzend aan de slaapkamer treft u een royale badkamer en suite, zo bent u voorbereid op de toekomst!

De patiowoningen bieden een prachtige kans om de stap te maken naar een hoogwaardige nieuwbouwwoning, waar je comfortabel leeft en zorgeloos ouder kunt worden.

Twaalf appartementen

Comfortabel wonen in ‘t Zand

De oostelijke zijde van Zeeuwse Morgen wordt ingericht met een appartementengebouw van maximaal drie bouwlagen. In dit gebouw komen twaalf appartementen: vijf op iedere verdieping, en twee op de begane grond. Die kleinschaligheid geeft het gebouw een eigenheid die voor bewoners vertrouwd en herkenbaar voelt. In de plint komt ook een maatschappelijke ruimte, waar bijvoorbeeld een fysiotherapeut of een huisarts een zorgfunctie voor de wijk kan uitoefenen.

Het gebouw heeft een open en representatief karakter, omdat het aan alle kanten zijn gezicht toont aan de buurt. De appartementen beschikken over een riante buitenruimte, met een mooi zicht op het omringende groen. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig en ook in die zin volledig voorbereid op de toekomst. In Zeeuwse Morgen leef je met de dag, omdat je klaar bent voor morgen.

Een huis dat meegroeit met je leven.

De verkoop is gestart!

Schrijf u nu in voor een woning in Zeeuwse Morgen. Download de verkoopdocumentatie of neem contact op met Faasse & Fermont makelaars.

Inschrijven